Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Γήπεδο ΑΕΛ


Σημερινό πλάνο του σταδίου κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΛ -15/10/10-. Διακρίνεται η τοποθέτηση των ρύθρων πεζοδρομίων παρτεριών και νησίδων, στο χώρο στάθμευσης. Σήμερα είχαμε βλέπετε κι ένα διάλειμμα από τις συνεχείς βροχές των τελευταίων ημερών, που απ' ότι φαίνεται, απλώς πήρανε μία ανάσα και συνεχίζουν ακάθεκτες... Τις χρειαζόμαστε τις βροχές. Κανένα διάλειμμα όμως που και που, καλό είναι!
Όμορφο γίνεται το γήπεδο! Να γίνονταν το ίδιο όμορφη και η ομάδα του όμως... Προς το παρών όμως αυτή έχει στο στόχαστρό της τη... Β' Εθνική!
Οι υπεύθυνοι των τέννις που βρίσκονται δίπλα όμως, πνέουν μένεα εναντίον του Πηλαδάκη, ο οποίος κατ' αυτούς ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά, καθώς του παραχωρήθηκε η έκταση από το δήμο, έκταση που όπως λένε ανήκει στο... Αθλητισμού, άρα σε όλους μας. Αρχικά εκεί υπήρχανε πολλά γήπεδα τέννις. Ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα τέννις στην Ελλάδα λένε! Αίθουσα με υπερσύγχρονα μηχανήματα αθλητισμού και υπερσύγχρονο κυλικείο. Όλα όμως γκρεμίστηκαν, χωρίς να μεταφερθούν αντίστοιχα και καλύτερα κάπου αλλού. Μάλιστα λένε ότι αρχικά μπήκαν οι μπουλντόζες και ετοιμάστηκαν να κάνουν το έργο τους ακόμα και εκεί στα γήπεδα του τέννις αλλά εμποδίστηκαν από εκείνους με αυτοθυσία! Καταγγέλουν ότι έγινε προσπάθεια αποθάρρυνσής τους με κόψιμο του ρεύματος κτλ. Σήμερα όλοι βλέπουμε τα γήπεδα τέννις στριμωγμένα σε μια λουρίδα γης, μεταξύ των άπλετων χώρων του γηπέδου της ΑΕΛ και του περιφερειακού δρόμου.
Είναι μια πλευρά που δεν ακούστηκε... Μήπως οι εντόπιοι δημοσιογράφοι, θα έπρεπε να την αναδείξουν περισσότερο; Μήπως είναι έτσι; Μήπως έχουν δίκιο; Γιατί δεν το έψαξε κανείς ένα χρόνο τώρα;

Εγώ απλώς αναρωτιέμαι και το αναδεικνύω. Ας ακουστεί η αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου