Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Καλό μήνα σε όλους και καλό χειμώνα!



1η Δεκεμβρίου σήμερα. Καλό μήνα και καλό χειμώνα σε όλους.

Δεκέμβριος! Συνυφασμένος στη συνείδησή μας με τα Χριστούγεννα, με τα Χριστούγεννα και με τα Χριστούγεννα και ότι αυτά φέρουν στη φαντασία μας: Χιόνια, δώρα, γιορτινές παρέες, ψώνια κτλ.

Ελάτε φίλοι μου να γιορτάσουμε όλοι. Το 70% των Ελλήνων κάτω από το καθεστώς της κατάθλιψης λένε τα νέα σήμερα. Τα Χριστούγεννα του 2010 μια φορά στη ζωή μας θα τα ζήσουμε, ας τα χαρούμε –καθώς μόνο το σήμερα μας ανήκει- κι ας τα θυμόμαστε καθώς θα γραφτούν κι αυτά στην προσωπική μας και εθνική μας ιστορία.

Βγείτε από το καβούκι σας και στολίστε. Δεν μπορεί να μην έχετε από πέρυσι φωτάκια, λαμπάκια μπαλάκια κοκ! Ξέρω όρεξη, ψυχολογία δεν έχετε. Κάντε το τώρα. Το χρωστάτε στον εαυτό σας και στους γύρω σας, σε μένα δηλαδή. Εγώ αύριο βγάζω τους φωτοσωλήνες που για χρόνια δεν έχω χρησιμοποιήσει, για σας. Όχι μη σπαταλήσετε, δύσκολους καιρούς ζούμε. Όμως με λίγα, μπορείς να χαρείς περισσότερα αν έχεις κέφι και φαντασία. Αυτά τα Χριστούγεννα τουλάχιστον ας ξαναβρούμε την ανθρωπιά μας. Κάποιους διπλανούς μας τους κόψανε το δώρο, τους απέλυσαν, χρεοκόπησαν. Θέλουν στήριξη και λίγο από το κέφι μας για να δούνε με αισιοδοξία τη ζωή.

Αξία δεν είναι τι δείχνεις στους άλλους, αλλά τι έχεις εσύ μέσα σου. Να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και τη συνείδησή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου