Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Το αγροτικό ανέκδοτο



Διάβασα ένα ωραίο ανέκδοτο στην εφημερίδα και σας το μεταφέρω:

Οι αγρότες λέει στα μπλόκα διαπίστωσαν ότι έλειπαν από τα τρακτέρ τους ράδιο/CD και τηλεοράσεις, μάλιστα ενόσω ήταν εκεί και δεν αντελήφθησαν τους κλέφτες. Φαίνεται ότι έπαιζαν τάβλι. Μετά από αυτό μάλιστα επιτέθηκαν στην κυβέρνηση, θεωρώντας την υπεύθυνη για τις κλοπές επειδή λέει, αν τους είχε ικανοποιήσει τα αιτήματα, δεν θα βρίσκονταν τα τρακτέρ τους στο δρόμο αλλά θα τα είχαν ασφαλισμένα στο σπίτι τους!

Δηλαδή εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Στη συνέχεια τις νύχτες κι ενόσω έλειπαν τους πήραν και μπαταρίες από τα τρακτέρ... Μήπως προβλέπονται και ...αποζημιώσεις από το κράτος ή από τις ασφαλιστικές σε τέτοιες περιπτώσεις; Μπορούν να κάνουν και μήνυση στην αστυνομία προτείνω εγώ, γιατί δεν τους τα φύλαγε τις νύχτες, εκεί που τα είχαν νόμιμα παρκαρισμένα στις εθνικές οδούς.

Η κυβέρνηση μετράει πάλι το πολιτικό κόστος της και επιδεικνύει γαϊδουρινή υπομονή, γιατί ξέρει ότι θα χάσει τις εντυπώσεις αν προχωρήσει ως οφείλει στην αποκατάσταση της νομιμότητας. Όμως την υπομονή της την ασκεί στις πλάτες μας, με ξένα κόλλυβα, διότι εμείς υφιστάμεθα τις συνέπειες των αποκλεισμών, αλλά και το οικονομικό κόστος αυτών, εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε κάθε φορά που τα ταμεία δεν έχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου