Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι Έλληνες οι πιο ατομιστές παγκοσμίως

http://skathari.net/2011/04/17/erevna-oi-ellines-oi-pio-atomistes-pagkosmios-6811/#axzz1JtpiHR8i

Ορίστε πρωτιές, της φυλής μας για τις οποίες μπορούμε να σπάσουμε τη γκίνια της εθνικής καταρράκωσης!!! Θαυμάστε και χειροκροτείστε! Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Εμείς είμαστε αυτοί; Ξέρω τι θα πουν πάλι μερικοί. Ότι το σύμπαν συνωμότησε εναντίον μας, ότι όλη η Δύση συνασπίστηκε για να βουλιάξει την περήφανη Ελλάδα. Ότι όλη η οικουμένη μας ζηλεύει... Ξέρω από πίσω είναι η CIA η Μοσάντ, οι αρειανοί και οι τροϊκανοί...

Προκαλούμε λοιπόν όποιον τολμάει να μας παραβγεί στον...ατομισμό! Συνήθως το ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, ο τελευταίος που το καταλαβαίνει είναι ο ίδιος, ενώ είναι παγκοίνως γνωστό και «τούμπανο». Τώρα αν αυτό είναι περηφάνια ή βλακεία ο καθρέφτης μόνο μπορεί να το απαντήσεις «καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...»

Με συγχωρείτε αδέλφια, όμως αυτή είναι η αλήθεια κι όσο δεν τη βλέπουμε ελπίδα δεν υπάρχει στο βάθος του τούνελ. Πάνω στον ατομισμό δεν χτίστηκε κανένας πολιτισμός και καμιά ευνομούμενη κοινωνία. Δεν μας φταίνε ούτε οι Τούρκοι με τα 400 χρόνια... Ακόμα κι αυτοί μας προσπερνάνε... Τελευταία πήξαμε στα 6-0... Κάποιος να κατεβάσει τους διακόπτες γιατί τινάζεται η μπάνκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου