Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Τα λεφτά μας πίσω...

Η απογοήτευσή μας γι’ αυτούς που εμπιστευτήκαμε εκφράστηκε πολλάκις με το «τα λεφτά μας πίσω»!

Τα λεφτά μας πίσω λοιπόν για το πολιτικό σύστημα, ή καλύτερα το σύστημα των πολιτικών που τους ψηφίσαμε, τους ανεχτήκαμε, μερικοί –δυστυχώς- βγήκαμε ως ανεγέφαλοι χειροκροτητές, στην τουτούκα και την αφισοκόλληση... Τίτλοι τέλους.

Τα λεφτά μας πίσω και για τους παράγοντες του αθλητισμού μετά από το φιάσκο του 4ου τελικού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, final four του χάντμπολ, Της ανύπαρκτης Α1 όπου οι μόνες ομάδες είναι οι δύο προαναφερόμενες και οι άλλες απλώς κομπάρσοι... Α ναι και για τον παραγοντισμό της παράγκας και τις τελευταίες ίντριγκες Κόκκαλη και σία για Ολυμπιακό και τον πολυπαραγοντισμό του Παναθηναϊκού.

Τα λεφτά μας πίσω για τους πετρελαιάδες που σκοτώνουν τις θάλασσές μας.

Πρόσφατα ένας δυστυχής σύζυγος –γιατρός δε- στην Νέα Υόρκη ζήτησε πίσω το νεφρό του που είχε δωρίσει στη σύζυγό του όταν το χρειάστηκε μετά τη διαπίστωση της απιστίας της και το επικείμενο διαζύγιο. Εμείς μπορούμε να στήσουμε λαϊκό δικαστήριο για το αν έπρεπε να ζητήσει το νεφρό του πίσω ο απατημένος σύζυγος, καθώς αυτό δεν είναι καθόλου ανθρώπινο και δεν τον τιμάει καθόλου, ή αν αντίθετα έχει κι ένα δίκιο να αντιδράει έτσι σε μία σύζυγο που απίστησε και πρόσβαλλε την εμπιστοσύνη του άντρα που της έσωσε τη ζωή. Μάλλον η όλη ιστορία αφορά το μοίρασμα της περιουσίας μετά το διαζύγιο, όπου το νεφρό αποτιμάται περί το 1,5 εκατομμύρια δολάρια... Ας αφήσουμε όμως εμείς τους δικηγόρους τους και τους δικαστές να τραβούν τα μαλλιά τους ή τις... περούκες τους!

Η συνέχεια... με το δικηγόρο μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου