Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ο κύριος του κυρίου και η κυρία της κυρίας. Ο Κύριε σώσον ημάς!

Αρχιεπίσκοπος Αγγλικανικής Εκκλησίας έχει για σύντροφο... άντρα.

Ο πρόσφατα παραιτηθείς υπουργός οικονομικών της Βρετανίας, ήταν σπιτωμένος στο... σύντροφό του.

Τώρα η πρωθυπουργός της Ισλανδίας, παντρεύτηκε την αγαπημένη της, έτσι μετά από ένα σύζυγο, απέκτησε και μία σύζυγο!

Ευτυχώς που η Γαλλική βουλή μας έδωσε την άδεια να λέμε το αφύσικο, αφύσικο, με 30 ψήφους διαφορά. Αλλιώς όποιος έλεγε ότι αυτές είναι αφύσικες σχέσεις για το ανθρώπινο είδος, θα πήγαινε φυλακή και θα γελούσε μαζί μας όχι μόνο το παρδαλό κατσίκι αλλά όλη η συνομοταξία των θηλαστικών!

Όμως είναι βέβαιο ότι το νερό μπήκε στο αυλάκι και όλα τα παραπάνω μέρα με τη μέρα αποκτούν τη νομιμοποίησή τους.

Το κλίμα του πλανήτη τρελάθηκε, συμπαρασύροντας τα φυτά που δεν ξέρουν πότε να ανθίσουν αλλά και τα ζώα που δεν ξέρουν πότε να πέσουν σε χειμερία νάρκη! Μαζί τους όμως τρελάθηκε και το ανθρώπινο είδος που υπερβαίνει τη φύση του και κάνει ότι δεν το βλέπει.

Τα παιδιά μας έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια αποπροσανατολισμού. Δεν ξέρω τι να τους πω πλέον... Να πιούμε καφέ με τη διπλανή οικογένεια που είναι δυο μπαμπάδες καμία μαμά κι ένα κοριτσάκι!!! Έπειτα πώς να εξηγήσω στην κόρη μου πως γεννιούνται τα μωρά; Τι να της διδάξω, ότι μπορεί να επιλέξει για σύντροφο της ζωής της και τη φιλενάδα της, άμα της αρέσει; Κι αν με ρωτήσει γιατί εγώ δεν διάλεξα έναν κούκλο άντρα για να τη γεννήσω τι να απαντήσω; Αν το πρότυπο της χώρας, ο πρωθυπουργός είναι παντρεμένος με υπουργό και υιοθέτησαν εξωτικό μαυράκι από την Κένυα –κατά τη μόδα- κι η δασκάλα είναι παντρεμένη με την κυρία της μεγαλύτερης τάξης, τι να διδάξω εγώ και πώς να κατευθύνω το άμοιρο παιδάκι μου μέσα σε ένα τόσο μπερδεμένο κόσμο.

Τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά του καθενός. Ας κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Αλλά όχι και νομιμοποίηση κύριοι, όχι και αποδοχή από εμάς, όχι και απονομή της ετικέτας γνησιότητας! Ε όχι μη βιάζετε τη φύση μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου