Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Πλακωθείτε λοιπόν!Πριν από δύο εβδομάδες πλακώθηκαν στο χώρο του πανεπιστημίου οι πασόκοι με τους νεοδημοκράτες, για παλιές ιστορίες της ΕΦΕΕ φάντασμα, των φοιτητικών εκλογών και του... πολυτεχνείου.
Χθές στη Λάρισα πλακώθηκαν οι Ντορικοί νεοδημοκράτες, με του Σαμαρικούς νεοδημοκράτες, κατά τις διαδικασίες των εσωκομματικών εκλογών, ανάδειξης προέδρου. Ανταλλάχτηκαν και μηνύσεις κατά το έθιμο, τις οποίες όμως σίγουρα θα πάρουν πίσω -κατά την παράδοση- καθώς με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων θα επιπλεύσει η άποψη ότι δεν κάνει καλό στην παράταξη.
Χθες στην Αθήνα πλακώθηκαν οι Ολυμπιακοί με τους Παναθηναϊκούς για... δεν ξέρω για τι ακριβώς στην πραγματικότητα. Έγινε πριν από το ματς για να υποθέσει κανείς ότι μάλλωσαν για τον... "πουλημένο διαιτητή" που τάχα πληρώθηκε από τους μεν για να ευνοήσει τους δε.
Σε λίγες μέρες, και λόγο της ιεράς επετείου των Δεκεμβριανών, -όχι των παλιών, των καινούργιων- θα συμπλακούν οι αριστεριστές με τους χρυσαυγίτες, οι αναρχικοί με τους... "μπάτσους", οι νέοι με τους μεγάλους κι εγώ μ' εσένα!
Δεν ήξερα ότι σε μια τόσο μικρή χώρα είμαστε τόσες πολλές διαφορετικές ομάδες κι έχουμε τόσα πολλά να χωρίσουμε. Είναι αξιοθαύμαστο πόσες αφορμές αντιπαράθεσης έχουμε εφεύρει. Θα πρότεινα να καθιερώσουμε κι ένα αντίστοιχο ματς άντρες - γυναίκες, χορτοφάγοι -κρεατοφάγοι, χοντροί - λιγνοί, ψηλοί - κοντοί, ροκάδες - λαϊκούρες, Marlboro - camel, γιατί όχι; Αν μη τι άλλο θα 'χει φοβερό ενδιαφέρον. Κι αν θέλετε μπορώ να σας προτεινω κι άλλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου