Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κάθαρση(;) στο χώρο του ποδοσφαίρου


    


      Επιτέλους επήλθε η κάθαρση στη δυσώδη σέχτα του ποδοσφαίρου. Τώρα μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα, διότι επί τόσον καιρό την κρατούσαμε από την αγωνία! Πιάσαμε το νονό μας το Μάκη, αλλά τον αφήσαμε να βγει για λίγο να καπνίσει το πούρο του, μόνο που ένα πούρο δεν καπνίζεται έτσι θέλει το χρόνο του κι ακόμα δεν τέλειωσε για να επιστρέψει. Άλλωστε έχει πολλές δουλειές, πρέπει να τις τακοποιήσει για να γυρίσει στο κελί του και να οργανώσει και τους πίσω από τα κάγκελα οπαδούς του. Προς το παρών, πετάχτηκε να εξομολογηθεί διότι είναι και… θρησκευόμενος ξέρετε. Μάλλον σε κάποιο μοναστήρι θα πρέπει να βρίσκεται τέτοιον καιρό και το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε στο Βατοπέδι, που είναι και άβατο -πεδίο για τους μη μυημένους στο σύστημα. 
Κατά τα άλλα η τάξη ξαναγύρισε στην παράγκα που κάποιοι προσπάθησαν να αναστηλώσουν μετά τους πρόσφατους επικοινωνιακούς σεισμούς.


    Η Ελλάδα -η παράγκα- ποτέ δεν πεθαίνει! Εννοώ βέβαια την παράγκα του καραγκιόζη του εθνικού μας ήρωα!
Είναι ένα δείγμα γραφής προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας, για το πώς από εδώ και πε΄ρα θα βάλουμε σε τάξη τα του οίκου μας. Όχι κατά την προτεσταντική ηθική τους, αλλά κατά τον Ορθόδοξο οριενταλισμό μας!

ΥΓ. Ευτυχώς που τώρα πια εφαρμόζονται τα νέα αυστηρά μέτρα. Τα πανώ ενάντια στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα και την ΕΠΟ για την "κάθαρση" διέκοψαν ποδοσφαιρικούς αγώνες… φιλικούς! Αν θέλετε ξαναδιαμαρτυρηθείτε για τη μη-κάθαρση, θα σας διακόψουμε! Μόνο τον Μάκη δεν θα διακόψουμε αν μας δώσει μαι συνέντευξη από το κρησφύγετό του σε απευθείας εθνική σύνδεση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου