Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

«Η πιο απολαυστική νηστεία». (από διαφήμιση φαστ φουντ)


Απολαυστική δίαιτα, όπως λέμε απολαυστική πείνα, χαρούμενη πτώχευση, στοργικοί Τροϊκανοί και στριγκάκια μονής Βατοπαιδίου και Εσφιγμένου!

Η νηστεία της σαρακοστής πριν από το Πάσχα είναι σε εξέλιξη. Νηστεία ξέρουμε ότι σημαίνει νη-εσθίω δηλ. δεν τρώω, «όχι στο φαγητό»! Εμείς όμως καταφέρνουμε να έχουμε και το σκύλο χορτάτο (το στομάχι μας γεμάτο) και την πίττα γεμάτη (η θρησκεία ικανοποιημένη). Ναι φίλοι μου αυτό είναι λύση και νηστεία και απόλαυση. Εκτός κι αν φτάσαμε στη νοσηρή κατάσταση να υποφέρουμε και να το απολαμβάνουμε... Νηστέψτε σήμερα, αφού αύριο θα τα δώσουμε όλα γύρω από τη σούβλα. Νηστέψτε τρώγοντας μέχρι σκασμού απολαυστικές γαστριμαργικές δημιουργίες. Το να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας με στρουθοκαμηλικής τάξης νοημοσύνη, το κάναμε επιστήμη. Ας την χαιρόμαστε!

Λαμπάδα για τον επιτάφιο με τολμηρό γυναικείο εσώρουχο.. http://www.gossip247.gr/media/4995-Η-λαμπάδα-της-Έλενας-Παπαβασιλείου-και-η…-πικάντικη-έκπληξη.html

Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών! Πάντα κάποιο κόλπο βρίσκουν, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Απολαύστε, απολαύστε συν-χριστιανοί μου, απολαύστε λαχταριστά σουβλάκια διαίτης, πένθιμες λαμπάδες επιτάφιου με καυτά γυναικεία εσώρουχα, αυθεντική λύπη για ξέσπασμα της εθνικής κατάθλιψης την Παρασκευή το βράδυ. Αποκριάτικα ξεσπάσματα βεγγαλικών το Σάββατο το βράδυ έξω από τις Εκκλησιές και επιδεικτικά βασανιστήρια στα Ελληνοβουλγαρικά αρνιά στη σούβλα ανασκολωπισμένα σαν τον Διάκο (για δες καιρό που διάλεξε...)!

Ελλάς, πατρίδα μου, απέραντο τρελοκομείο...!

Πάσχα, Ελλήνων Πάσχα!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!

Και... χρόνια πολλά! να μας ζήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου