Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

21 Ιουνίου είχαμε το θερινό ηλιοστάσιο -η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου-.



Ας μου εξηγήσει κάποιος τι δουλειά έχουν τα νεοπαγανιστικά στην 21η Ιουνίου!

http://redskywarning.blogspot.com/2011/06/times-square.html?spref=fb

Προχθές -21 Ιουνίου- ήταν κατά την αστρονομία η πρώτη μέρα του καλοκαιριού. Η ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, που από εκεί κι έπειτα σταδιακά μειώνεται μέχρι τη φθινοπωρινή ισημερία που η μέρα γίνεται ίση σε διάρκεια με τη νύχτα σε πρώτη φάση και μέχρι το χειμερινό ηλιοστάσιο που η μέρα σημειώνει τη μικρότερη διάρκειά της. Αυτά βέβαια ισχύουν για το Βόρειο, με τα αντίθετα να ισχύουν για το Νότιο. Κατά το θερινό ηλιοστάσιο, ο Βόρειος πόλος βρίσκεται πιο κοντά στον ήλιο από κάθε άλλη μέρα του χρόνου. Ο ήλιος υψώνεται ακριβώς στο μέσο του ορίζοντα και βρίσκεται στον άξονα ισημερίας, χαρίζοντας έτσι την πιο μεγάλη μέρα του έτους.

Όλα αυτά τα παρατηρούμε με δέος, ανακαλύπτοντας τον αξεπέραστο σχεδιασμό ενός οικουμενικού μηχανικού δημιουργού. Αν αυτό είναι τυχαιότητα, τότε αυτή την τυχαιότητα πρέπει να τη δημιούργησε και να την έβαλε σε λειτουργία κάποιος πάνσοφος σχεδιαστής. Δεν βρίσκω καμία διαφορά...

Το παράξενο είναι, ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα, νεοπαγανιστές, αλλά και αδιάφοροι κατά τα άλλα συνάνθρωποί μας, επιδίδονται σε ένα σωρό μυστηριακές τελετές ειδωλολατρίας ή λατρείας σκοτεινών πνευματικών δυνάμεων.

Δεν το κατανοώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου