Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Φαίνεται να μην υπάρχει ελπίδα για μας και τη χώρα μας

      Καθένας που νιώθει στοιχειωδώς υπεύθυνος ως πολίτης για την πορεία αυτής της χώρας, με την οποία συνέδεσε την πορεία του πάνω στη φλούδα της γης, οφείλει νομίζω να κρατάει την ανάσα του, να προσεύχεται να προβληματίζεται και να παλεύει για τη σωτηρία της. 

     Φοβάμαι ότι οι πολιτικοί μας κι αυτή την ύστατη ώρα παίζουν ένα θέατρο εντυπώσεων. Ενώ ουσιαστικά έχουν αποφασίσει να ψηφίσουν όλα τα επαχθή μέτρα που θα βυθίσουν τη χώρα μας στη φτώχια της λαϊκής χρεοκοπίας, χωρίς μάλιστα μακροπρόθεσμα να διασφαλίζουν και τη μη χρεοκοπία του κράτους, επικεντρώνουν την προσοχή μας γύρω από κάποιες λεπτομέρειες, για τις οποίες τάχα δίνουν μάχη, προσποιούμενοι ότι μάχονται για τα συμφέροντά μας μέχρις εσχάτων!

      Δείτε το βίντεο debtocracy όσοι δεν το έχετε δει ακόμα. Το συστήνω όχι επειδή συμφωνώ σε όλα, με ξενίζει ένας άκρατος αριστερισμός που αναδύεται σε ορισμένα σημεία του, αλλά σίγουρα είμαστε υποχρεωμένοι πλέον στο κατώφλι της κάλπης και της χρεοκοπίας, να γίνουμε όλοι μικροί οικονομολόγοι για να έχουμε μια πιο έγκυρη γνώση και γνώμη. Με κριτική ματιά μπορεί κάποιος να πάρει αρκετή γνώση από αυτό.
Ο Θεός να μας φωτίσει όλους μας εδώ που φτάσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου