Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Χορταριάζει και η άσφαλτος στο γήπεδο της Τερψιθέας

Εικόνες ντροπής για πολιτισμένη χώρα. Ίσως μας πουν ότι την περασμένη 4ετία έβαλαν την περίφραξη. Σωστά! αφού έχουμε περίφραξη θέλουμε και να παίξουμε; Πολλά ζητάμε!



Προεκλογική περίοδος και οι δήμαρχοι φυτεύουν γήπεδα. Στην Τερψιθέα όμως που ανήκει στο Δήμο Λάρισας υπάρχει γήπεδο μπάσκετ, βόλλευ, τέννις κτλ. Αλλά εκεί φυτρώνουν αγριόχορτα μέσα στο... ασφαλτοστρωμένο τεραίν!!!

Βρε Δήμαρχε, ούτε τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές δεν ευαισθητοποιείστε! Ο εξοπλισμός έχει σκουριάσει, τα πάντα έχουν χορταριάσει, τα μπάζα από την προηγούμενη τετραετία ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί από τη ρακέτα της μπασκέτας, τα φιλέ έχουν εξαφανιστεί αφήνοντας μερικά ξεφτισμένα κουρέλια. Ποιος πιστεύει πραγματικά ότι ένα γήπεδο ανοιχτό στο κοινό μπορεί να συντηρείται... μόνο του! Όσο πολιτισμένη χρήση κι αν του κάνουν οι κάτοικοι, είναι φύσει αδύνατο. Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο!

Αυτή τη στιγμή το αίτημά μου βέβαια είναι για μία φορά την τετραετία και βλέπουμε για ετήσια συντήρηση.

Χαλίκια που αν τα πατήσεις παίζοντας, θα ρολλάρεις σαν να φοράς rollers. Έπειτα πέφτοντας, αυτά θα μπουν μέσα στο γόνατό σου και θα πρέπει να σου τα βγάλουν με τσιμπίδα! Αφήστε που χτυπώντας την μπάλα κάτω αυτή κάνει γκέλα και πάει αλλού. Με τα μυτερά κοματάκια τούβλου που υπάρχουν οι μπάλες μπάσκετ σκίζονται.

Αυτό το γήπεδο είναι στο πρόγραμμα για να χρησιμοποιηθεί για τους Μεσογειακούς αγώνες;

Μυτερά τουβλάκια δίπλα στη ρακέτα του μπάσκετ. Στην Τουρκία όμως σε λίγες μέρες θα παίζει Μουντομπάσκετ!

Αντί για αθλούμενους χόρτα. Στην Τερψιθέα μένουν και πολλοί ξένοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ. Φαντάζεστε τι θα έχουν να διηγούνται στις πατρίδες τους για τον πολιτισμό μας και τον αθλητισμό μας...

Ο ορισμός της εγκατάλειψης

Παίζοντας βόλεϋ, εδώ κάνεις χορταστικές βουτιές...

Είμαστε αριστοκρατική γειτονιά, έχουμε και τένις!!!

Από αυτή τη γραμμή κάνεις το σερβίς παίζοντας τένις.

// Φτάνουν αυτές οι να βάλω κι άλλες. Διότι και πριν από δύο χρόνια που είχα αναρτήσει παρόμοιες φωτογραφίες, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Αλλά τότε δεν είχαμε εκλογές. Θα μου πείτε βέβαια ποιος -από το Δήμο- διαβάζει τα blog των δημοτών, για να τα δει! Τουλάχιστον ας έκαναν μια βόλτα ως τη γειτονιά μας.

// Καμία απάντηση από το Δήμο όλων των Λαρισαίων;

ΥΓ. Ίσως εμμέσως να μας λένε να πάμε στο ιδιωτικό sport center της Τερψιθέας. Κλέφτες θα γίνουν οι άνθρωποι!

3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου ο κ. Τζάνακας ενδιαφέρεται πρωτίστως για την Λάρισα όπου παίρνει από ότι φαίνεται περισσότερους ψήφους. Αμ και οι Τερψιθιώτες δεν κάνουν κανένα γλεντάκι κανένα πανηγυράκι να τον καλέσουν να τον καλοπιάσουν, αφού ο δήμαρχός μας τρελαίνεται για προβολή και γλεντάκια.

    Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχει και το ιδιωτικό δίπλα. Εσύ όμως ελπίζω να είσαι καλυμμένος από άθληση μιας και τελειώνει το μπιλιάρδο. Πού να τρέχεις τώρα για υπαίθριο μπάσκετ, τένις και τα ρέστα. Ειδικά τον χειμώνα. Είμαστε και στα δεύτερα -άντα όπως και γω μην το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθώ να κρατηθώ σε φόρμα, μη παραδεχόμενος την ηλικία μου. Νομίζω ότι είμαι ακόμα 25... Παίζω κανένα μπάσκετ, κάνω τζόκινγκ και διαδρομές με το ποδήλατο. Αλλά η κατασκευή του μπιλλιάρδου ήταν καλή γυμναστική. Έχασα 3 κιλά καλοκαιριάτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν με το καλό θα παίζεις μπιλιάρδο, να προσέχεις και τη μέση σου με τα συνεχή σκυψίματα. Ξέρω τι σου λέω ο παθών και μαθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή