Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Βασικές γνώσεις για το πώς λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα




   Γελάει όλη η Ευρώπη μαζί μας. Μας είπαν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε κι εμείς το χάψαμε. Με περισσή σπουδή πείσαμε αλλήλους ότι το "μαχαίρι" είναι καλύτερο από το "πιστόλι" και αυτοκτονούμε... σταδιακά. Στο τέλος να δείτε που δεν θα το αντέξουμε το παρατεταμένο μαρτύριο και θα ζητάμε πιστόλι για να μη βασανιζόμαστε άλλο. Σώσαμε λοιπόν τους τραπεζίτες και δεν πτωχεύσαμε κατακαλόκαιρο, αλλά έχουμε να το συζητάμε το θέμα από Σεπτέμβριο.

    Καταφέραμε να πάρουμε την περιβόητη 5η δόση, όχι για να τη δώσουμε στους μισθωτούς και συνταξιούχους -με τόσα λεφτά θα είχαν κερδίσει το τζακ ποτ οι άνθρωποι- αλλά για να πληρώνουμε δόσεις στους προηγούμενους δανειστές μας. Ουσιαστικά δηλαδή λεφτά δεν ήρθαν σε μας, απλώς αφαιρέθηκαν κάποια νούμερα από τα κιτάπια τους. Μόνο που κι αυτή η 5η δόση δεν ήταν δώρο άλλα ένα νέο δάνειο από τους ίδιους δανειστές που προσθέσαμε στα προηγούμενα! Άντε να πληρωθεί τώρα η νέα σούμα!!! Και που να αρχίσουν να έρχονται οι λογαριασμοί  για έκτακτες εισφορές, και τέλη επιτηδεύματος, εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... Το μόνο που μας σώζει είναι ο διαλυμένος φορομπηχτικός μας μηχανισμός "Αδέλφια μας εφοριακοί πουλιά"! Αλλά γι' αυτό σκέφτονται να αναθέσουν τη δουλειά της υπερχειλίζουσας από αργόμισθους εφορίας σε ιδιώτες, για να μας κοστίζει περισσότερο η είσπραξη των φόρων και για να μας ρημάζουν χωρίς να δίνουν λόγο αδίστακτα ιδιωτικά κυκλώματα. Κάτι δηλαδή σαν τους τελώνες της εποχής του Χριστού που ήταν τα αποβράσματα της κοινωνίας, αδίστακτοι εκβιαστές με την ασυλία των κατακτητών.    
    Εδώ βέβαια δεν έχουμε κυβέρνηση και βάλαμε την τρόικα να μας κυβερνά, στους εφοριακούς θα μείνουμε! Φαίνεται ότι αφού δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε τη χώρα μας, δεν μπορούμε να στελεχώσουμε τις υπηρεσίες μας, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε το κράτος μας και τέλος δεν μπορούμε να ζήσουμε στη χώρα μας, ας πάμε αλλού που έχει πολιτισμό κι ας την πουλήσουμε για να πάρουμε ο καθένας το μερίδιό μας... στην ξενητιά.  Θα μένουμε σε ξενοδοχεία και σε μόνιμες διακοπές, άπατρεις, πάροικοι και παρεπίδημοι. Στα παλιά σπίτια μας θα γυρνάμε τα καλοκαίρια για διακοπές καθώς θα λειτουργούν όλα ρολόι από τους κουτόφραγκους που θα τα καταφέρουν καλύτερα από μας και θα κάνουν και χρυσές δουλειές.

Δέστε και το παρακάτω βίντεο αν έχετε κουράγιο -γιατί είναι μεγάλο-, ευτυχώς που είναι σε καρτούν. Να πώς λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα κι εμείς οι μάγκες τρώμε τόσα χρόνια κουτόχορτο. 
...και καλή διασκέδαση. Πάλε με χρόνους με καιρούς, πάλε δικά μας θα 'ναι! καληνύχτα!
Ας σβήσει κάποιος το φως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου