Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μόλις ζήσαμε το θερμότερο χειμώνα και τη θερμότερη άνοιξη! Και σ' ανώ...!

Το πρώτο 5μηνο του 2010 ανακηρύσσεται στο θερμότερο –σε μέσες τιμές- όλων των αντίστοιχων από το 1880 που άρχισαν οι μετρήσεις και κρατούνται στατιστικά στοιχεία. Μάλιστα το τρίμηνο της άνοιξης που μας πέρασε, παρατηρήθηκαν θερμοκρασίες που δεν είχαν υπάρξει ποτέ τα προηγούμενα χρόνια, σε αντίστοιχους μήνες βέβαια!

Συνδυάστε το τώρα αυτό με το προηγούμενο αντίστοιχο άρθρο μας για το θερμότερο χειμώνα που ζήσαμε ποτέ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. (http://alkaioslarsinos.blogspot.com/2010/04/blog-post_9652.html) Κάποιοι λένε ότι ζούμε ιστορικές στιγμές. Μπρρρρ. Προτιμώ να ζήσω την πεζότητα της ρουτίνας, παρά τις κορυφές της ιστορίας που οδηγούν στο τέλος και στο θάνατο.

Κάποιοι άλλοι ακόμα αρνούνται να δουν την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη μας. Λένε δηλαδή ότι ναι μεν υπάρχει κάποια αύξηση τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα υπήρχαν τέτοιες διακυμάνσεις και πρέπει να περιμένουμε πολλές... δεκαετίες ακόμα για να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν αυτή η αύξηση είναι μόνιμη ή παροδική και άρα τυχαία! Σωστά αν περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία, θα είμαστε σίγουροι, αλλά θα είναι λίγο... αργά!

http://tvxs.gr/news/περιβάλλον/οι-θερμότεροι-5-μήνες-από-το-1880

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου