Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οι μη διεφθαρμένοι Έλληνες ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τη σωτηρία της χώρας.



Λίγοι μόνο από το σινάφι έχουν πιαστεί, ως κορυφές παγόβουνου...
Η χώρα μας υφίσταται μια αιμορραγία ενεργού πληθυσμού άνευ προηγουμένου. Νέοι, μορφωμένοι, με ικανότητες και προσόντα ετοιμάζουν τα διαβατήριά τους και ψάχνουν την τύχη τους εκτός της χώρας. Είναι ανόητο να τους πεις απλώς, μη φεύγετε! και τι προτείνεις, θα σου απαντήσουν!
Στα 11 εκατομ. πληθυσμού το 1 εκατομ. περίπου αυτών είναι άνεργοι! Ποσοστά που παραπέμπουν στις εποχές της μεγάλης φυγής Ελλήνων στα εργοστάσια της Γερμανίας. 
Όσοι απομείναμε ακόμα να πιστεύουμε στην ηθική και στη δημιουργική ικανότητα του πληθυσμού αυτής της χώρας που μεγαλουργεί εκτός των συνόρων αλλά ποτέ εντός αυτών, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι καλλιτέχνες, διανοούμενοι, -κι όχι υπονοούμενοι- επιστήμονες, επιχειρηματίες, ας αναλάβουν πρωτοβουλίες ανατροπής του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου, για να μπορέσει έπειτα να γίνει μια ουσιαστική ελπιδοφόρα αρχή γι’ αυτό το έθνος κι αυτή τη χώρα που τελεί υπό καθεστώς κατάληψης και δικτατορίας κυκλώματος πολιτικάντηδων επιτήδειων με εγκληματική δράση. Ενός κυκλώματος, του οποίου πρέπει να σπάσουμε την ομερτά, για να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας και του λαού της. 
Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάρουμε τη δόση ή όχι. Ακόμα και με τη δόση, ποιο είναι το αύριό μας; Άδηλο, σκοτεινό, ανέλπιδο! Απλώς μια χρονική μετάθεση θα επιτευχθεί... Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι, με ποια ανταλλάγματα θα επιτευχθεί αυτή η ασύμφορη για τους δανειστές μας δανειοδότηση; Αεροδρόμια, λιμάνια, τράπεζες, εδάφη, κυριαρχικά δικαιώματα;
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όσοι συναισθανόμαστε την κρισιμότητα των στιγμών, αλλιώς θα πρέπει αύριο να ετοιμάζουμε κι εμείς τα διαβατήριά μας...
Το καράβι "Ελλάς" έχει ΗΔΗ βουλιάξει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου