Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αφιέρωμα στη γιορτή του... μητέρα




Διαβάσαμε στη σημερινή εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ:

Η απάντηση λοιπόν είναι τόοοοσο απλή: Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική! Φυσικά αφού υπάρχουν οικογένειες δελφινιών, φαλαινών, πιθήκων, λιονταριών... Όμως η οικογένεια των ανθρωποειδών έχει προχωρήσει παραπέρα. Έκανε εκτός από την τεχνολογική και την ηθικοκοινωνική της υπέρβαση!
Υπάρχει κι ένα δίκιο όμως σ' αυτή τη διατύπωση: Υπάρχουν οι τεχνητές ανθρώπινες οικογένειες και οι φυσικές ανθρώπινες οικογένειες. Υπάρχουν οι φυσιολογικές ανθρώπινες οικογένειες αλλά και οι παραφύση ανθρώπινες οικογένειες! Μόνο που το παιδάκι θα μάθει ότι ανήκει στις δεύτερες κι ότι δεν ανήκει σε κανέναν ακριβώς αλλά σε όλους όσους θέλουν να το αναγνωρίσουν κι από... λίγο. Δηλαδή τέσσερεις... νονούς και κανένα γονιό. Φρικιαστικό κι απάνθρωπο!


1 σχόλιο:

  1. Το καημένο το παιδάκι τι φταίει που θα μεγαλώσει με δύο γκει γονείς. Τι θα λέει στο σχολείο ότι έχω μιά μαμά-μπαμπα και έναν μπαμπά-μπαμπα. Μού΄ρθε αναγούλα. Και από την άλλη τόσο οι εφημερίδες όσο και τα "κανάλια" της συμφοράς που έχουμε προβάλλουν το μοντέλο άνδρας-άνδρας(;) με θηλυπρεπή χαρακτηριστικά και συμπεριφορά.Πείτε με οπισθοδρομικό αλλά βλέπω ότι σιγά σιγά ο πλανήτης θηλυκοποιείται τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή